Da li postoji besplatan paket?

Da, besplatan paket je u ponudi sa svim funkcionalnostima. Na raspolaganju Vam je svih 14 alata, sa ograničenim brojem aktivnih poruka i prikaza na mesečnom nivou.

Kako i gde mogu da koristim WEBAZZO web alate i prikazujem poruke?

WEBAZZO je potpuno automatizovana platforma prilagođena svakoj vrsti sajta. Možete je koristiti na bilo kojoj platformi WordPress, Joomla, Shopify, Wix, WooCommerce, Opencart, bilo koji HTML sajt… Jedino što je neophodno je da možete da dodate jednu liniju JavaScript code-a na Vaš sajt.

Ko može da koristi WEBAZZO web alate i prikazuje poruke?

WEBAZZO je najsavrmenija marketing platforma koju mogu koristiti markentiške agencije, blogeri, internet prodavnice, ali i bilo koji sajt malog biznisa ili pojedinca.

Ukoliko želite da uvećate procenat konverzija (prodaja ili narudžbina) preko sajta, da smanjite procenat odustajanja od korpe i uvećate prodaju preko sajta, onda je WEBAZZO pravo rešenje .

Da li će WEBAZZO usporiti moj sajt?

Ne, WEBAZZO nikada neće usporiti Vaš sajt. To je potpuno nezavisna platforma i poruke se učitavaju sa našeg servera, nakon učitavanja Vašeg sajta.

Da li mogu da uklonim „by WEBAZZO“ u dnu poruke?

Da, postoji mogućnost uklanjanja brendinga u okviru svih plaćenih paketa.

Da li mogu da dodam sopstveni brend u dnu poruke?

Da, možete dodati sopstveni brend u dnu poruke, u okviru Standard i Pro paketa.

Da li mogu da prilagodim izgled poruke svom sajtu?

Apsolutno. Izgled poruke je potpuno prilagodljiv. Možete menjati boju teksta, naslova, pozadinu, okvir…

Da li se WEBAZZO poruke prikazuju i na mobilnim telefonima posetilaca sajta ili samo na desktop računarima?

Za svaku poruku imate mogućnost  konfigurisanja na kojim uređajima će se prikazivati.

Kako da povežem WordPress sajt?

Za povezivanje Vašeg WordPress sajta, potrebno je da webazzo pixel code kopirate u HEAD sekciju sajta.

Kada je WordPress u pitanju, često ovu opciju imate u okviru svoje teme pomoću koje je sajt napravljen. Ukoliko to nije slučaj, onda to možete odraditi pomoću plugin-a, bez obzira koju temu koristi Vaš sajt.

Jedan od plugin-ova kojim možete ubaciti code na svoj WordPress sajt je i Insert Headers and Footers koji možete preuzeti sa zvanične WordPress biblioteke ovde

Preuzimanje plugin-a možete uraditi i direktno iz administracije svog sajta.

Ulogujte se u administraciju svog wordpress sajta i izaberite Plugins>>Add New ili Dodaci>>Dodaj novi ukoliko je Vaš wordpress na srpskom jeziku.

Otvoriće se stranica za pretragu dostupnih pluginova, pa u pretrazi ukucajte Insert Headers and Footers nakon čega će se pojaviti traženi plugin.

Kliknite na Postavi sada (Install now) a nakon nekoliko sekundi kada se plugin instalira, kliknite na Aktiviraj (Activate).

Nakon aktiviranja, preko opcije Podešavanja>>Insert Headers and Footers možete pristupiti podešavanju plugina, odnosno stranici na kojoj imate mogućnost da postavite code za svoj sajt.

U prvoj sekciji Scripts in Header nalepite kopirani code sa webazzo platforme, a zatim kliknite na Save u dnu stranice.

Nakon toga, na Vaš sajt će biti postavljen webazzo pixel code, a Vi možete početi sa kreiranjem i prikazivanjem poruka na sajtu.